Onze vacature(s)

Vacature
ALLROUND MONTEUR

Beschik jij over voldoende technisch inzicht en hou je van een afwisselende functie binnen een klein familiebedrijf, lees dan snel verder!
Groenmechanisatie Roubroeks is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en parkmachines voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren.
Momenteel zijn wij op zoek naar een allround monteur die flexibel inzetbaar is binnen ons bedrijf, werkdagen en uren in overleg.

Functieomschrijving

Wij zoeken een gedreven monteur die van aanpakken weet. Je gaat als monteur aan de slag in onze werkplaats, met het onderhouden en repareren van diverse machines. Daarnaast ben je in staat om middels moderne software accumachines te programmeren/onderhouden, ook het aanleggen en onderhouden van robotmachines op locatie, behoort tot jouw takenpakket. Tevens zijn er mogelijkheden om de functie te combineren, waarbij er taken kunnen worden waargenomen van de verkoopmedewerker.
Gezien de kleine omvang van ons bedrijf is een combifunctie zoals bovenstaand beschreven bespreekbaar en bieden wij ook de mogelijkheid om middels cursus/opleidingen te groeien in deze functie.

Functieeisen

  • Je hebt affiniteit met (elektro)techniek en/of affiniteit met 2 en 4 takt motoren.
  • Je beschikt over MBO niveau 3 of 4 diploma in de techniek sector of hebt vergelijkbare ervaring Je weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent klant- en servicegericht en collegiaal ingesteld Je bent in het bezit van een rijbewijs B en VCA Basisveiligheid.

Wat bieden wij jou:

  • Een aantrekkelijk salaris/reiskostenvergoeding
  • Verlof en ADV regeling conform de CAO Metaal en Techniek
  • Een pensioenregeling
  • Een uitdagende en gevarieerde baan binnen een vooruitstrevend bedrijf.

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel daarvoor 0475 40 25 00 of stuur een appje naar 06 83 17 12 81.

Uiteraard kun je ook je CV met motivatiebrief mailen naar: info@gmroubroeks.nl